Skydda uteköket med ett Custom made-designat skyddsöverdrag

Vi erbjuder även specialdesignade skyddsöverdrag som är skräddarsydda för perfekt passform till just ditt utekök. Ett väderbeständigt skyddsöverdrag håller din grill eller utekök fri från regn, smuts och starkt solljus. Förlänger kökets hållbarhet och bevarar känslan av nytt. Behöver du hjälp eller har frågor om mått och färger, hör av dig till vår kundtjänst så hjälper dem dig.

Skräddarsy ditt egna skyddsöverdrag!

Specialdesignade skyddsöverdrag som är skräddarsydda för perfekt passform till just ditt utekök. Skyddsöverdraget är tillverkat i PVC-väv och behandlad med ett cleangardlack på båda sidor, som gör materialet mycket väderbeständigt och skyddar uteköket mot smuts, vatten och starkt solljus. Investera i ett custom made-tillverkat skyddsöverdrag av högsta kvalitet som förlänger hållbarheten på ditt utekök!

Viktigt att tänka på - skyddsöverdraget får inte utsättas för hög värme, se till att grillen svalnat helt innan du klär över den. Läs gärna mer om produktspecifikationer här .Skräddarsytt efter ditt drömkök

Svensktillverkat

5 års garanti

Välj bland följande färger:

Välj bland följande färger:

Pris för standardfärger svart, sandfärgat och grått: 2000 kr /meter

För andra specialfärger: röd, blå, grön, vit och gul: 3000 kr /meter

Så här beställer du:

1. För att säkerställa och beställa rätt storlek, behöver du mäta den exakta bredden på ditt utekök och ange i CM.

2. Välj den färg som önskas på skyddsöverdraget.

3. Kontakta vår kundtjänst för att slutföra beställningen.

OBS! Dessa skyddsöverdrag är en beställningsvara och tillverkas efter personliga önskemål, leveranstiden beräknas vara cirka 3 veckor.