Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Inget slår en klassiker! Myoutdoorkitchen Stainless Collection är en amerikansk-inspirerad produktserie av toppmoderna fristående utekök i högklassig 304 rostfri stål finish.Det flexibla modulsystem låter dig kombinera alla moduler hur du än vill. Välj mellan mer än 15 moduler - grillar, kylskåp, förvaringsmoduler, hörnmoduler, pizzaugnar, en vaskmodul och en teppanyakimodul - eller välj ett av våra utekökspaket.

Stainless Collection erbjuder utekök som passar varje trädgårdsmiljö; välj mellan olika kombinationer av storlekar och former för att hitta ett utekök som passar dina önskemål bäst. Att placera uteköket i en valfri miljö är enkelt då varje modul är utrustad med 4 hjul, varav 2 är låsbara. Uteköksmoduler från Stainless Collection är korrisonsresistanta och ej magnetiska vilket innebär att de är otroligt lättskötta. Skapa en fantastiskt mysig oas och njut av lagad mat utomhus hela året runt med ett utekök av bästa kvalitén!

Se alla Myoutdoorkitchen Stainless Collection moduler
Se alla Myoutdoorkitchen Stainless Collection utekökspaket

Få upp till 10 års garanti när du väljer ett utekök från Stainless Collection!
Myoutdoorkitchen är stolta och står stadigt bakom sitt kvalitetsmedvetna sortiment och strävar efter att erbjuda hållbara och pålitliga produkter. Myoutdoorkitchens högkvalitativa utekök och uteköksprodukter i Stainless Collection levereras med upp till 10 års garanti på utvalda delar*. Läs mer här!


304 SS Rostfritt stål

Kombinera hur du vill

15+ moduler

Upptäck alla moduler i Stainless Collection

Klicka på modulerna för att få mer information om produktspecifikationer såsom mått, funktionalitet och andra egenskaper.

Moduler i fokus

Stainless Collection Grill
Stainless Collection Grill
Grillen är för många mittpunkten och det viktigaste i uteköket och därför är det avgörande att du väljer den som är rätt för dig! För att göra ditt val lättare så erbjuder Myoutdoorkitchen Stainless Collection gasolgrillar med 4 eller 6 effektiva och kraftfulla brännare, infravärme och rotisseri.
Stainless Collection Teppanyaki
Stainless Collection Teppanyaki
Underhåll dina gäster med en imponerande matlagningsuppvisning! En teppanyakihäll, även kallad stekhäll är ett måste för en grillmästare! Teppanyaki är en matlagningsstil från Japan som är fantastisk att använda för att woka, steka eller koka kött och grönsaker.
Stainless Collection Sidobrännare
Stainless Collection Sidobrännare
Maxa användningen av ditt utekök med en sidobrännare! En sidobrännare öppnar upp fantastiska förutsättningar för kulinariska upplevelser utomhus där du kan koka potatis eller pasta, göra varma såser och tillaga andra läckra tillbehör samtidigt som du grillar. Myoutdoorkitchen sidobrännare har två kraftfulla kokplattor (effekt 3.2 kW) som fulländar din matlagningsupplevelse!

Bli inspirerad av Myoutdoorkitchen Stainless Collection