Myoutdoorkitchen Black Collection

Få hela grannskapet att avundas med ett exklusivt svart utekök från den mycket eftertraktade Black Collection! Myoutdoorkitchen Black Collection är en unik serie av utekök i en sofistikerad antracit design.

Uteköken är tillverkade av högklassigt 304 rostfritt stål som ger bra motstånd mot korrosion. Denna ståltyp är även inte magnetisk vilket gör att uteköken inte drar till sig smuts och partiklar och är därför enkla att att rengöra. Alla moduler är fristående och kan arrangeras i vilken ordning du vill: välj ett svart utekök i rak linje, i vinkel eller som är u-format.

Black Collection inkluderar mer än 15 attraktiva rostfria moduler i läcker antracit som har alla funktioner du kan önska: grillar, kylskåp, förvaringsmoduler, hörnmoduler, pizzaugnar, en vaskmodul och en teppanyakimodul. Du har allt du behöver för att skapa uteköket du alltid drömt om!

Se alla Black Collection produkter


Få upp till 10 års garanti när du väljer ett utekök från Black Collection!
Myoutdoorkitchen är stolta och står stadigt bakom sitt kvalitetsmedvetna sortiment och strävar efter att erbjuda hållbara och pålitliga produkter. Myoutdoorkitchens högkvalitativa utekök och uteköksprodukter i Black Collection levereras med upp till 10 års garanti på utvalda delar*.
Läs mer här!


Unik antracit finish

304 SS rostfritt stål

15+ moduler

Upptäck alla moduler i Black Collection

Klicka på modulerna för att få mer information om produktspecifikationer såsom mått, funktionalitet och andra egenskaper.

Moduler i fokus

Black Collection - Grill
Black Collection - Grill
Grillen är för många mittpunkten och det viktigaste i uteköket och därför är det avgörande att du väljer den som är rätt för dig! För att göra ditt val lättare så erbjuder Myoutdoorkitchen Black Collection gasolgrillar med 4 eller 6 effektiva och kraftfulla brännare, infravärme och rotisseri. Njut av läckra grillrätter och fantastiska smaker året om!
Black Collection - Modul med diskbänk och förvaringsskåp
Black Collection - Modul med diskbänk och förvaringsskåp
Myoutdoorkitchen modul med diskbänk och förvaringsskåp ger dig tillgång till rinnande kall och varmvatten vilket gör det möjligt för dig att skölja kött och grönsaker, tvätta händerna eller hålla ditt arbetsområde rent. Denna vaskmodul har en praktiskt arbetsbänk och under diskbänken finns 2 öppningsbara skåpsdörrar med stort förvaringsutrymme där grillbestick, soptunna eller liknande kan förvaras på ett praktiskt och snyggt sätt.
Black Collection - Pizzaugn
Black Collection - Pizzaugn
Komplettera ditt utekök med en pizzaugn som garanterat kommer höja din kulinariska potential! Bjud dina gäster på en riktig smaksensation varje gång genom att baka pizzor, bröd, pajer och söta efterrätter till perfektion på bara några minuter. Pizzaugnar från Myoutdoorkitchen Black Collection är tillverkade i slitstarkt 304 SS rostfritt stål med en lyxig antracit finish och finns tillgängliga i en variation av storlekar.

Bli inspirerad av Myoutdoorkitchen Black Collection