Myoutdoorkitchen Nordic Line

Nordic Line är inspirerad av de rena och minimalistiska linjerna av skandinavisk design. Serien består av utekök med rostfri eller antracit svart finish och erbjuder ett flexibelt modulsystem som ger dig ändlösa möjligheter att anpassa ditt utekök som du själv vill.

Välj mellan integrerade moduler med funktionerna du letar efter och skapa ditt alldeles egna integrerade utekök eller placera dem på basmoduler i varierande storlekar, med öppna hyllor eller stängda förvaringsskåp.

Nordic Line modulserien inkluderar gasolgrillar (2 eller 5 brännare), en kolgrill, en modul med sidobrännare, en modul med vask, en arbetsbänk med förvaring, en barmodul och en kylskåpsmodul. Nordic Line - allt du behöver för att skapa ett utekök som är både sofistikerat och flexibelt!

Se alla Nordic Line produkter3 års garanti* på utekök i serien Nordic Line
Myoutdoorkitchen är stolta och står stadigt bakom sitt kvalitetsmedvetna sortiment och strävar efter att erbjuda hållbara och pålitliga produkter. Vid köp av en grill eller ett utekök i serien Nordic Line från Myoutdoorkitchen får du upp till 3 års garanti på utvalda delar*. Läs mer här!


Minimalistisk skandinavisk design

Integrerad eller fristående

Antracit eller rostfri stål finish

Upptäck kompletta Nordic Line utekökspaket

Klicka på paketen för att få mer information om produktspecifikationer såsom mått, funktionalitet och andra egenskaper.

Bli inspirerad av Myoutdoorkitchen Nordic Line